2.x/EasyMOD: verschil tussen versies

Uit phpBB.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Zie overleg, er staat verder geen informatie over easymod voor phpBB3 zodat gebruikers er verder ook niks mee kunnen.)
Regel 1: Regel 1:
'''EasyMOD''' is een "add-on" voor [[phpBB2]] en tegewoordig ook [[phpBB3]], het is een op zichzelf staand script dat [[modificaties]] die voldoen aan een bepaalde opzet moeiteloos installeert. Het is geen officieel product van de phpBB Group, en staat daar dan ook compleet los van. De ontwikkeling van  EasyMOD ligt al enkele jaren stil. Zo staat er een phpBB3 variant op de planning, maar meer details daarover zijn onbekend.
+
'''EasyMOD''' is een "add-on" voor [[phpBB2]], het is een op zichzelf staand script dat [[modificaties]] die voldoen aan een bepaalde opzet moeiteloos installeert. Het is geen officieel product van de phpBB Group, en staat daar dan ook compleet los van. De ontwikkeling van  EasyMOD ligt al enkele jaren stil. Zo staat er een phpBB3 variant op de planning, maar meer details daarover zijn onbekend.
  
 
:zie ook: [[Modificatie installeren (phpBB3)]]
 
:zie ook: [[Modificatie installeren (phpBB3)]]

Versie van 30 jul 2008 om 14:01

EasyMOD is een "add-on" voor phpBB2, het is een op zichzelf staand script dat modificaties die voldoen aan een bepaalde opzet moeiteloos installeert. Het is geen officieel product van de phpBB Group, en staat daar dan ook compleet los van. De ontwikkeling van EasyMOD ligt al enkele jaren stil. Zo staat er een phpBB3 variant op de planning, maar meer details daarover zijn onbekend.

zie ook: Modificatie installeren (phpBB3)

Informatie