3.x/Inloggen beheerderspaneel na stijlupdate

Uit phpBB.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Als je een aparte stijl hebt is die misschien niet geschikt voor PHPBB 3 kan het nog wel eens wezen dat je niet in kan loggen die phpBB 3. Er zijn een aantal oplossingen voor.
Verklaringen

1. Als je een aparte stijl hebt (dus geen Prosilver of subsilver2) dan kan het nog wel eens dat je een wachtwoord in moet voeren een extra wachtwoord in moet voeren die je zelf helemaal niet bedacht hebt, loop dan niet te piekeren. Waarschijnlijk heb je een stijl gebruikt die voor een oudere versie is dan je zelf gebruikt. Er is een oplossing voor ondanks dat je niet in je beheerderspaneel kan, je moet een aantal bestanden aanpassen. Wat je moet doen, dat zien we bij de oplossing van dit probleem.

2. Als je steeds opnieuw in moet loggen voor het beheerderspaneel kan het ook aan je stijl liggen. Als het het eerste niet is moet je eens iets anders proberen. Er is 1 verschil tussen deze 2. Bij de eerste moet je een ander wachtwoord invullen. En bij deze steeds je eigen. Als dat je probleem is moet je onder dit nummer eens bij oplossingen kijken.

Oplossingen

1. Ga naar je profiel, en kies als stijl "prosilver".

2.Via je ftp programma ga je naar de map cache/ en verwijder hier alle bestanden behalve index.htm en .htaccess. Probeer hierna weer opnieuw in te loggen.