3.x/Inloggen beheerderspaneel na stijlupdate

Uit phpBB.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Als je een aparte stijl hebt, is die misschien niet geschikt voor PHPBB 3. Het kan nog wel eens gebeuren, dat je niet kunt inloggen op phpBB3. Er is een aantal oplossingen.
Verklaringen

1. Als je een aparte stijl hebt (dus geen Prosilver of subsilver2), dan kan het nog wel eens gebeuren, dat je een wachtwoord moet invoeren en een extra wachtwoord, dat je zelf helemaal niet hebt bedacht. Waarschijnlijk heb je een stijl gebruikt, die voor een oudere versie is dan die je zelf gebruikt. Er is een oplossing voor, ondanks het feit, dat je niet in je beheerderspaneel kunt komen. Je moet een aantal bestanden aanpassen. Wat je moet doen, zien we bij de oplossing van dit probleem.

2. Als je steeds opnieuw moet inloggen in het beheerderspaneel, kan het ook aan je stijl liggen. Als het het eerste niet is, moet je eens iets anders proberen. Er is 1 verschil tussen deze 2. Bij de eerste moet je een ander wachtwoord invullen en bij deze steeds je eigen. Als dat je probleem is, moet je onder dit nummer eens bij oplossingen kijken.

Oplossingen

1. Ga naar je profiel, en kies als stijl "prosilver".

2.Via je ftp programma ga je naar de map cache/ en verwijder hier alle bestanden behalve index.htm en .htaccess. Probeer hierna weer opnieuw in te loggen.