3.x/Inloggen beheerderspaneel na stijlupdate

Uit phpBB.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel is mogelijk gedateerd, bevat onvoldoende uitleg of moet worden herschreven. Mocht u zich geroepen voelen om het artikel te herzien kies dan voor bewerk. Alvast bedankt!. W-icoon.gif

Als je een aparte stijl hebt, kan het zo zijn dat deze niet compatibel is met phpBB3.0.1, bijvoorbeeld als deze stijl voor 3.0.RC5 gemaakt is. Het gevolg hiervan kan zijn, dat je niet kan inloggen in het beheerderspaneel van phpBB3.0.1.

Hiervoor zijn een aantal oplossingen.
Verklaringen

1. Als je een aparte stijl hebt (dus geen prosilver of subSilver2), dan kan het nog wel eens gebeuren, dat je een wachtwoord moet invoeren om in te loggen in het beheerderspaneel, en je krijgt daarna weer dit scherm. Waarschijnlijk gebruik je een stijl, die voor een oudere versie van phpBB3 is gemaakt.

2. Als je steeds opnieuw moet inloggen in het beheerderspaneel, kan het ook aan je stijl liggen. Als het het eerste niet is, moet je eens iets anders proberen. Er is 1 verschil tussen deze 2. Bij de eerste moet je een ander wachtwoord invullen en bij deze steeds je eigen. Als dat je probleem is, moet je onder dit nummer eens bij oplossingen kijken.

Oplossingen

1. Ga naar je profiel en kies als stijl "prosilver".

2. Via je ftp-programma ga je naar de map /cache en verwijder hier alle bestanden, behalve index.htm en .htaccess. Probeer hierna weer opnieuw in te loggen.