Could not connect to database: verschil tussen versies

Uit phpBB.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Zinsbouw)
(Foutieve gegevens in config.php)
Regel 8: Regel 8:
 
=== Foutieve gegevens in config.php ===
 
=== Foutieve gegevens in config.php ===
  
Je hebt foutieve gegevens in config.php ingevuld. Zet de goede gegevens in config.php of
+
Je hebt foutieve gegevens in config.php ingevuld. Zet de goede gegevens in config.php of [http://www.phpbb.nl/hulpmiddelen/config_gen  maak een nieuw configuratiebestand aan] om er zeker van te zijn dat je de goede informatie hebt.
[http://www.phpbb.nl/hulpmiddelen/config_gen  maak een nieuw configuratiebestand aan] om er zeker van te zijn dat je de goede informatie hebt.
 
  
 
=== Storing bij je host ===
 
=== Storing bij je host ===

Versie van 30 apr 2008 om 09:06

Tijdens installatie

Je hebt de verkeerde gegevens ingevuld in het lange formulier. Ga terug en probeer het opnieuw. Kijk anders in een mail, of in het controlepaneel van je webhost, of er niet iets speciaals is, waar je op moet letten.

Na installatie

Foutieve gegevens in config.php

Je hebt foutieve gegevens in config.php ingevuld. Zet de goede gegevens in config.php of maak een nieuw configuratiebestand aan om er zeker van te zijn dat je de goede informatie hebt.

Storing bij je host

Als je forum altijd goed werkte, en je niks hebt aangepast, maar toch deze foutmelding krijgt, dan is er vaak een probleem bij je webhost. Hier kun je zelf meestal niks aan doen. Als het lang duurt, kun je ook contact opnemen met je webhost.