Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit phpBB.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Welkom op de phpBB.nl Wiki!)
Regel 3: Regel 3:
 
|colspan=2 align=center valign=middle bgcolor="lavender" style="border-width:1px;border-color:#999999;border-style:solid;padding:1em;padding-top:0.5em;width:100%;"|
 
|colspan=2 align=center valign=middle bgcolor="lavender" style="border-width:1px;border-color:#999999;border-style:solid;padding:1em;padding-top:0.5em;width:100%;"|
 
=== Welkom op de phpBB.nl Wiki! ===
 
=== Welkom op de phpBB.nl Wiki! ===
De pagina die u nu bekijkt is de startpagina van deze wiki, en is een van de [[Special:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]] artikelen. Je bent vrij om de verschillende pagina's op deze wiki aan te passen. Dat doe je door op de betreffende pagina op '''bewerk''' te drukken. Het aanvullen van de informatie is op deze manier erg eenvoudig. Voordat je een artikel kan bewerken, moet je eerst even inloggen. Dit kan je doen met dezelfde gebruikersnaam als die je op phpbb.nl hebt.
+
De pagina die u nu bekijkt is de startpagina van deze wiki, en is een van de [[Special:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]] artikelen. Je bent vrij om de verschillende pagina's op deze wiki aan te passen. Dat doe je door op de betreffende pagina op '''bewerk''' te drukken. Het aanvullen van de informatie is op deze manier erg eenvoudig. Voordat je een artikel kan bewerken, moet je eerst even inloggen. Dit kan je doen met dezelfde gebruikersnaam als die je op phpBB.nl hebt.
  
 
|width="40%" rowspan="2" valign="top" bgcolor="#fff4f4" style="border-style:solid;border-width:1px;border-color:#999999;padding:1em;padding-top:0;"|
 
|width="40%" rowspan="2" valign="top" bgcolor="#fff4f4" style="border-style:solid;border-width:1px;border-color:#999999;padding:1em;padding-top:0;"|
  
 
== Informatie voor gebruikers ==
 
== Informatie voor gebruikers ==
Ook jij kan meedoen aan dit project. Het is aanbevolen eerst in te loggen. Dit kan met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als je gebruikt op phpBB.nl. Je kan bijna elke pagina aanpassen door bovenaan de pagina op het tabblad '''bewerk''' te drukken. Hiervoor moet je wel eerst inloggen met de gebruikersnaam die je ook op phpbb.nl hebt.
+
Ook jij kan meedoen aan dit project. Het is aanbevolen eerst in te loggen. Dit kan met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als je gebruikt op phpBB.nl. Je kan bijna elke pagina aanpassen door bovenaan de pagina op het tabblad '''bewerk''' te drukken. Hiervoor moet je wel eerst inloggen met de gebruikersnaam die je ook op phpBB.nl hebt.
  
 
=== Waarom zou je meedoen? ===
 
=== Waarom zou je meedoen? ===
Als je meedoet aan deze Wiki verspreid jij je kennis over [[phpBB]] in eenvoudige taal over het internet. <!-- Ook heb je zo een pagina om naartoe te verwijzen als iemand een standaard vraag stelt. -->Hierneem zal je veel mensen helpen met bekende problemen op te lossen, op een simpele manier.
+
Als je meedoet aan deze Wiki verspreid jij je kennis over [[phpBB]] in eenvoudige taal over het internet. <!-- Ook heb je zo een pagina om naartoe te verwijzen als iemand een standaard vraag stelt. -->Hiermee zal je veel mensen helpen met bekende problemen op te lossen, op een simpele manier.
  
 
|- valign="top"
 
|- valign="top"

Versie van 2 okt 2006 om 16:17

Welkom op de phpBB.nl Wiki!

De pagina die u nu bekijkt is de startpagina van deze wiki, en is een van de 161 artikelen. Je bent vrij om de verschillende pagina's op deze wiki aan te passen. Dat doe je door op de betreffende pagina op bewerk te drukken. Het aanvullen van de informatie is op deze manier erg eenvoudig. Voordat je een artikel kan bewerken, moet je eerst even inloggen. Dit kan je doen met dezelfde gebruikersnaam als die je op phpBB.nl hebt.

Informatie voor gebruikers

Ook jij kan meedoen aan dit project. Het is aanbevolen eerst in te loggen. Dit kan met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als je gebruikt op phpBB.nl. Je kan bijna elke pagina aanpassen door bovenaan de pagina op het tabblad bewerk te drukken. Hiervoor moet je wel eerst inloggen met de gebruikersnaam die je ook op phpBB.nl hebt.

Waarom zou je meedoen?

Als je meedoet aan deze Wiki verspreid jij je kennis over phpBB in eenvoudige taal over het internet. Hiermee zal je veel mensen helpen met bekende problemen op te lossen, op een simpele manier.


Bekijk Willekeurig artikel

Klik hier om een willekeurige pagina te bekijken!

Hoofdonderdelen

Sjabloon:Hoofdonderdelen

Nieuwste tutorials

phpBB-links