Pagina 1 van 1

phpBB 3.3.5 uitgebracht

Geplaatst: 03 okt 2021, 15:01
door Paul
Hallo allemaal,

Zojuist heeft het phpBB team de nieuwe phpBB versies 3.3.5 "Ich bin ein Bertie" uitgebracht. Deze versie is onderhoudsreleases voor de 3.3.x branche.

Met deze release is de compatibiliteit met php8 verbeterd, en diverse issues met betrekking tot upgrading van en converteren naar phpBB opgelost. Er is ook een bug opgelost waarbij onzichtbare UTF-8 tekens gebruikt konden worden in gebruikersnamen, waardoor verwarring kon onstaan tussen gebruikersnamen.


Zoals altijd is de volledige lijst met veranderen te vinden in de changelog bestanden in de docs map van het releasepakket. De highlights hiervan zijn te vinden in de phpBB.com mededeling. Ook een volledige lijst van alle opgeloste problemen is te vinden in de bug tracker.

De pakketten om deze versies te downloaden samen met de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op onze Downloads pagina beschikbaar worden. Wanneer dit het geval is zullen wij dat laten weten middels een reactie op dit bericht.

Het phpBB ontwikkelaarsteam (en wij uiteraard ook) willen graag de volgende mensen bedanken die aan deze releases hebben meegeholpen: 3D-I, rxu, Alec, Patrick Webster, Prosk8er, v12mike, Alfredo Ramos, David Colón, Matt Friedman, MichaIng, William Desportes, Paul, toxyy

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl team

Re: phpBB 3.3.5 uitgebracht

Geplaatst: 17 okt 2021, 14:05
door Paul
De downloads voor phpBB 3.3.5 met de Nederlandse vertaling zijn nu te vinden op de downloads pagina.